Adus / mandi junub (sunda lucu)

Patarosan menjelang sasih saum
Rengse pangaosan minggon ibu-ibu, ustadz Arif naros ka para mustami:

Ust Arif : "Mangga aya anu naroskeun, bilih acan ngartos ngeunaan adus!!!"
Aya duan nu ngacungkeun leungeun.

Ust Arif :"Bu Nani anu nganggo krudung beureum heula, bade naroskeun naon?"

Ibu Nani : Kieu pa Ustadz, ari sasih saum pun lanceuk sok hoyong wae taeun..., abdi sok wegah adusna ari janari teh. (mustami sejen saleuri, najan ukur ku kecap TAEUN, tp ngalarti).

Ust Arif : Kawajiban Bu, kumaha oge kahoyong caroge kedah dilayanan. Dosa pami ditolak.

Ibu Nani : Tah kumargi kitu pa Ustadz paur doraka ka salaki tea, kapaksa we sok dico'o ku panangan.

Ust Arif : Tapi pami caroge ridoeun mah teu masalah. Dugi ka finis teu tah caroge teh?

Ibu Nani : Kantenan dugi ka finis, tp abdi mah pan henteu. Tah ari abdi wajib adus teu?

Ust Arif :Teu kedah...! Ibu mah cekap ku wawasuh panangan we. Mangga bu Oneng anu dikrudung bodas bade naroskeun naon?

Ibu Oneng : Moal cios Pa Ustadz.
Ust Arif : Naha? Sami masalahna?

Ibu Oneng : Benten sauetik. Upami ibu itu mah kantun wawasuh panangan, abdi mah kantun kekemu pa ustad... =D

Salam wisata Bandung <a href="http://www.seratour.com"> wisata murah di Bandung</a> ... ({})
www.seratour.com
Contact Person:
☎: +62818220650/ +62817613152
YM: cs_indosel
✉ : jhonwieyono@gmail.com
 : 22140ECB
=]() : Jl. Juanda 477 | Jl. Surapati No.17 Bandung

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Mengurus perizinan usaha